Minä ja Mauritius

Ensimmäiset matkani Mauritiukselle olivat perheeni kanssa vuonna 1992 ja 1997. 90-luvulla Mauritius oli vielä turisteille tuntematon ja ”vaaleat” suomalaiset olivat ihmettelyn kohteena paikallisille.  Turismi oli vähäistä ja maa oli vielä kehittymisen kynnyksellä. Itse en reissuista muista juurikaan mitään, mutta vanhat valokuvat tuovat muistoja mieleen reissusta.

Erinäisten syiden takia ensimmäinen reissu ”aikuisiällä” tapahtui vasta 2006 jolloin pakkasin kamat ja lähdin yksin 16 vuotiaani kohti perhettä ja sukua, joita en ollut nähnyt melkein 10 vuoteen. Sen reissun jälkeen ymmärsin millainen rikkaus toinen kulttuuri ja maa on. Mauritius on minulle toinen koti ja elämä. Siitä lähtien olen matkustanut Mauritiukselle joka vuosi ja muokannut omaa elämääni siten, että voisin tasapuolisesti asua Suomessa ja Mauritiuksella.

Viimeisen neljän vuoden aikana turismi on kasvanut huomattavasti Mauritiuksella. TUI:n suorat lennot ovat lisänneet Suomalaisten matkailijoiden määrää rajusti. Minulta on kysytty paljon maasta ja siellä olemisesta. Siitä ajatus lähti rakentaa sivusto Mauritiuksesta ja siellä elämisestä.

au revoir
Miltsi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s