Gymkhana Golf

Ystäväni mietteet Mauritiuksen Golfista. 

 ”Olimme kaverini kanssa Mauritiuksella 3-18.1.2016 lomailemassa, golfia ei ollut alunperin tarkoitus pelata, mutta mieli muuttui nopeasti siellä auringon ja turkoosin meren keskellä. Niimpä selailimme netistä mauritiuksen golftarjontaa, kenttiä löytyi seitsemän kappaletta joista vain kolmelle taisi ylipäätänsä päästä ilman että oli jonkin resortin asiakas. Päädyimme halvimpaan vaihtoehtoon saaren vanhimpaan 1844 perustettuun Gymkhana golfiin. Pistimme sinne sähköpostia ja saimmekin suhteellisen pian vastauksen että vuokramailoja löytyy ja tervetuloa pelaamaan. Itse kenttä sijaitsee suhteellisen lähellä pääkaupunkia ja sinne on helppo löytää googlemapsin avulla. Greenfee, vuokramailat ja caddiet tulivat maksamaan noin 70euroa. Vuokramailat olivat eri seteistä kootut joilla pystyi kyllä pelaamaan, mutta aina ei tiennyt lensikö rauta8 pidemmälle kuin eri setistä oleva rauta7. 

Gymkhana Golf

Palvelu klubilla oli ystävällistä ja pelaajia oli suht harvakseltaan. Itse kenttä on tyyliltään helpohko puistomainen kenttä, jossa väylät menevät aika paljon vierekkäin ja kentän sijaitessa sisämaassa ei upeista merinäköaloistakaan tarvitse haaveilla. Näin ollen suosittelenkin ottamaan omat mailat mukaan ja panostamaan heti johonkin resortin golfpakettiin tai kysymään ainakin mitä maksaisi greenfee-paketti tälläiselle kentälle. Esimerkiksi Tjäreborg näyttäisi tekevän yhteistyötä Belle Mare Plagen kanssa, jossa pelataan vuosittain Senioreiden Euroopan Tour kilpailukin. Uskoisin, että niissä saa kyllä sitten rahalle vastinettakin, kun puitteet ovat huippuluokkaa ja kentät sijaitsevat turkoosin meren rannalla missä ainakin mieli lepää vaikka itse peli olisikin vielä vähän talviterässä…”-Toni

Linkistä löytyy hyvä info Mauritiuksella golfaamisesta 🙂

http://golfpiste.com/matkailu/mauritius-on-myos-mainio-golfkohde-2/

Au revoir

Miltsi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s