Sukellus & Snorklaus

Sukellus ja Snorklaus

Sukeltaminen Mauritiuksella on yksi lempiasioistani täällä. Kirkas vesi, värikkäät kalat ja merenelävät. Kokonaan uusi maailma. I Love it ❤ Mauritiuksella on monta eri sukellusfirmaa, jotka tarjoavat sukellusta. Suosittelen ainakin kokeilemaan testikerran ja jos enemmän kiinnostaa, niin suorittamaan open water-kurssin, joka mahdollistaa sukelluksen jatkossa ilman testikertoja ympäri maailmaa.  Itse suoritin BASEella Open Waterin 2015.

Testikerralla sinun ei tarvitse huolehtia laitteistosta vaan saat nauttia itse sukeltamisesta ohjaajan ollessa koko ajan vierelläsi. Testikertaan kuuluu ohjeistus ja sukellus kuuteen metriin. Pohjoisosassa suosittelen ehdottomasti käyttämään BASE DIVING Centerin palveluita. Paikan omistaa Barlen, joka on mielettömän mukava heppu. Hän on asiallinen ja puhuu hyvää englantia. Hän pyörittää Base Centteriä yhdessä vaimonsa kanssa. Paikka sijaitsee Pereyberessä.

Tässä linkki sivuille:

https://www.basediving.net/en/

Jos käytätte BASEa, voitte vinkata käydessänne, että löysitte tiedon minun sivuilta 😊

Sukellusvideo

Snorkaalminen on myös suosittua täällä. Mauritiuksen vesi on niin kirkasta, että snorklailu on mukavaa puuhaa. Täältä voi ostaa maskin ja räpylät kohtuu edullisesti esim. Super U:n isosta marketista. Perus rannoilla ei ole niin paljoa nähtävää, ehkä pikkukaloja ja hieman elämää, mutta esim. Ilot Gabriel saaren rantavesissä on nähtävillä sitä ”merenalaista” maailmaa, eli jos menette esim. catamaran-risteilylle sinne, niin snorklausvehkeet mukaan.

Mun ehdottomasti yksi suosikki snorklailupaikoista on Coin De Mire. Suosittelen käymään siellä. Näet monta metriä alaspäin ja paikka suorastaan kuhisee erivärisiä ja -kokoisia kirkkaita kaloja. Sinne mennään veneellä ja siellä ei ole rantaa, eli veneestä vaan hypätään suoraan snorklailemaan.

au revoir
Miltsi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s